Muista uudistuksessa sivuosoitteet

Viime vuosina on ollut tapana uudistaa yrityksen Netsivusto muutamien vuosien välein ajatuksin, että eletään ajassa ja ilmettä pitää vaalia & kehittää. Tämä onkin totta, mutta siinä piilee myös vaara, sillä uusi Netsivusto voi tiputtaa yrityksen hakukoneiden etusivulta, mihin vuosien saatossa on hienosti päästy – Tämä, jos mikä, tiputtaa myyntiä.

Hakukoneet, esimerkiksi Google, tuntee yrityksen Netsivustosta ensinnä sivuosoitteet ja sen jälkeen tekstit, sekä kuvat. Jos uusi Netsivusto omaa uudet sivuosoitteet, hakukone ei heti ymmärrä, että kyseessä on vanha sivusto. Näin ollen sivustoa uudistettaessa tuleekin huolehtia oikeista sivuosoitteistoista ja sovelluksessa taustalla ylläpitää myös vanhat sivuosoitteet.

On myös niin, että yrityksen Netsivuston täydellinen uusiminen sovellusta myöten on useimmiten täysin turhaa. Olisi paljon edullisempaa ja myös järkevämpää ”tuunata” vanha Netsivusto, mikäli sen sovellus ei ole kovin montaa vuotta vanha. Näin päästäisiin ehkäpä yhdestä suurimmasta ongelmasta turvallisesti eroon ilman, että myyntiin tulisi laskua hakukoneiden vuoksi.

Tutustu Net Tuning -palveluumme >>

Posted in Yleinen.