Ylläpito kannattaa ulkoistaa

Yrityksen Netsivuston päivittäminen siirtyy ja siirtyy – miksiköhän? Ei ihan osata ja yhteen päivitykseen menee kohtuuttomasti aikaa, tehdään somepäivitys väärin ja unohdetaan sittemmin analytiikka. Lisäksi kuvien käsittely on pääosalle yrittäjistä suhteellisen tuntematon osaamisen alue ja lopputulemana on sitten ”sinnepäin” Netpäivitys – Monen yrittäjän murhe ja aivan turhaa!

Netsivuston ylläpidon ulkoistaminen on edullinen sijoitus omaan liiketoimintaan ja erittäin kustannustehokasta. Ammattimainen ylläpito muokkaa yrityksen Netsivustoa ajanmukaiseen asuun ja visuaalinen ilme kirkastuu ensimmäisestä päivityksestä alkaen selkeästi. Samalla päästään säännönmukaiseen päivitysrytmiin, sekä linkitetään Some oikealla ostopolulla sivustolle.

Tutustu Netylläpito -palveluumme, hämmästy hintaa ja sen jälkeen voit keskittyä siihen tärkeimpään eli oman liiketoiminnan pyörittämiseen ja vain siihen, mitä päivitetään ja ylläpitopalvelumme hoitaa loput – graafisen työn, tekstit, julkaisun ja somepäivitykset, sekä seuraa tarkasti analytiikan kehitystä.

Tutustu ylläpitopalveluun >>

Posted in Yleinen.