Netsivuston FaceLift säästää ”tonneja”!

Usein on turhaa tehdään yrityksen ilmeen kirkastamiseksi täysin uusi Netsivusto kaikkine sovelluksineen, kun olisi edullisempaa ja päästään samaan lopputulokseen Netsivustoa ”tuunaamalla”, jopa parempaan lopputlokseen.

Jo vuosia Netsivustojen ohjelmistoissa on oltu tilanteessa, jolloin ei mitään mullistavaa uutta tai välttämätöntä ominaisuutta ole kehitelty. Tämän vuoksi myös vuosia vanhan yrityksen Netsivuston taustasovellut toimii ajanmukaisesti ja täysin käyttökelpoinen, mikäli muutama tärkein reunaehto täyttyy – Netsivuston päivitetty sovellus toimii oikein mobiilisti ja sivusto käyttää korkeinta suojausta. Tällöin FaceLift -palvelu on oikea ratkaisu ja säästö ”tuhansia”.

Uusi Netsivusto voi olla yritykselle riski

Täysin uuden sivuston luominen yritykselle on myös pieni riski siksi, että tällöin hakukoneiden, esimerkiksi Googlen, tulee löytää uusi Netsivusto uudelleen ja kaikki sen sisältö, mihin menee myös aikaa. Tällöin myös Netsivuston ranking laskee useaksi kuukaudeksi eli arvo, kuinka korkealle yrityksen sivusto nousee hakukoneiden listauksessa. Eli uuden Netsivuston myötä yritys mitä ilmeisimmin tippuu ”Googlen etusivulta” vähintäänkin hetkeksi ellei pidemmäksi ajaksi ennen, kuin vastaava taso vanhaan sivustoon on saavutettu.

Facelift todella säästää

Toteutamme yrityksien Netsivustojen ulkoasun ja logiikan, sekä toimivuuden ajanmukaistamista eli ”tuunaamme” yrityksen vanhan Netsivuston ajalle vaadittavaan asuun käyttäen jo olemassa olevaa vanhaa taustasovellusta.

FaceLift sisältää sopimuksen mukaan:

  • Netsivuston analysointi ja tarpeen kartoittaminen
  • Visuaalisen ilmeen ajanmukaistaminen
  • Tekstimuokkaus ja optimointi
  • Toiminnallisen logiikan ajanmukaistaminen
  • Toteuksen jälkeinen seuranta analytiikan avulla raportointeineen
  • Somekanavien ilmeen mukauttaminen uuteen ilmeeseen
  • Google -palvelujen tarkastaminen ja päivittäminen