Markkinointi digistä printtiin

On vain niin, että yritys ei menesty, mikäli sillä ei ole ajanmukaista Netsivustoa. Se on vain fakta ja on varsin helppo perustella toteamus, sillä 90% uusista asiakkaista vilkaisee mobiilisti netistä yrityksen tietoja ennen, kuin ”astuu” sisään.

Netsivusto on yksi neljästä kivijalasta, seuraava askel on Some ja kolmas Markkinointi, sekä kaikkia seuraa neljäs eli Analytiikka. Kun yrityksen neljä kivijalkaa on kunnossa, voidaan olettaa, että sillä on mahdollisuudet tehdä kehittyvää liiketoimintaa.

Digimarkkinointi

Netsivusto on ensimmäinen digimarkkinoinnin väline ja, kun tämä on saatu kuntoon, tulee seuraavaksi Somemarkkinointi – Edullista ja tehokasta. Yleensä pohditaan ensinnä Facebook ja seuraavaksi Twitter, Linkedin etc. muut yleiset Somekanavat. Ja näiden päälle tarkka Analysointi, että tiedetään mitä tehdään.

Olemme pari vuosikymmentä toteuttaneet digimarkkinointia kaikilla kanavilla ja olleet ensimmäisiä Googlen kumppaneita silloin, kun Googlen markkinointi etsi vasta polkujaan. Uskomme, että kaikkea on kokeiltu ja parhaat hinta-laatusuhteessa eri yrityksille soveltuvat haarukoitu – Emme enää testaa asiakkaan markkinointia, vaan tiedämme mistä asiakkaat löytyvät.

Printtimarkkinointi

Printtimarkkinointi vähenee kaiken aikaa ja itseasiassa, siinä on sen mahdollisuus. Printti, sen kaikissa ilmenemismuodoissa, on nostamassa asemiaan ja eteenkin Brändimarkkinoinnissa sille on erinomainen sija. Printti on myös muuttanut muotoaan viime vuosina ja siitä on tullut Digimarkkinointia tukeva väline aiemman pääkanavan sijaan.

Ymmärrettävästi Digi ja Printti kuuluvat yhteen ja niiden tulee niin visuaalisesti, kuin sanomallisestikin tukea täysin toisiaan. Käytämme Printtimarkkinoinnin suunnittelussa tarvittaessa alan huippuosaajia, jotta lopputulos on aina maksimaalinen asiakastamme ajatellen. Ja tarjoamme erittäin edulliset painoalan kumppanimme korvauksetta aina asiakkaan käyttöön.

Kun kaikki yrityksen tarpeet suunnitellaan yhdessä pisteessä, säästetään merkittävästi asiakkaan kustannuksia ja voidaan olla varmoja, että yrityksen Visuaalinen ilme on täydellisesti yhtenäinen kaikissa kanavissa.

Kysy lisää ja pohditaan asia kuntoon ja edullisemmin kuin voisit edes kuvitella!

Kysy lisää – pekka@lyly.fi – 0400 815 111