Graafinen suunnittelu

Jokaisen kuvan pitää parantaa yrityksen brändiä !

Palveluumme perusta on aina täydellinen graafinen suunnittelu ja näin esimerkiksi Netsivustot ovat yksilöllisiä ja kauttaaltaan tyylikkäitä – Jokainen kuva työstetty juuri oikeaan kohtaan. Käyttämistämme kuvapalveluista ja omasta kuvapankistamme löytyy jokaiseen yritystoimintaan istuvat fiiliskuvat täydentämään ilmettä.

Ja mikä tärkeintä, Netsivustoasiakkaallemme graafinen suunnittelu tulee pakettiin sisältyen eli ei ylimääräisiä kustannuksia ”tuntitaksalla”.

Logon piirto tai suunnittelu

Yrityksen logo on usein vuosien saatossa jäänyt liian vähälle huomiolle ja mikäli riittävän tarkkoja originaaleja ei enää löydy, muokkaamme Netsuunnitteluun logon hintaan sisältyen sivustolle.

Tarvittaessa voimme piirtää myös vanhan logon puhtaaksi eri tiedostomuotoihin, jotta sen jatkokäyttö olisi kaikissa medioissa yhtäläistä ja brändin mukaista. Tällöin logoa voidaan myös modernisoida istumaan paremmin aikaan. Suunnittelemme myös täysin uudet liikemerkit ja embleemit asiakkaan toivomalla tavalla.

Lomakkeet

Nykyään tuskin koskaan enää painetaan kirjelomakkeita etc. , vaan lomakkeet luodaan osaksi tekstinkäsittelyä. Logon suunnittelun yhteydessä teemme veloituksetta yritykselle Word -lomakkeen, jossa yrityksen uusi ilme ja fiilis on huomioitu.

Printti

Suunnittelemme täysin kattavasti myös printtiin tulevan materiaalin asiakkaan toiveiden mukaisesti – standyt, ikkunateippaukset, esitteet, käyntikortit etc.

Kysy lisää – pekka@lyly.fi – 0400 815 111