Google -palvelut

Yrityksen kannattaa kaikissa tapauksissa käyttää hyödykseen Googlen tarjoamat palvelut, jotka ovat pääosin ilmaisia ja tehostavat yrityksen näkymistä digimaailmassa erittäin vahvalla tavalla. Minimissään yrityksen tulee syöttää yritys Googlelle, mikä nopeuttaa uuden yrityksen löytymistä hakupalvelusta ja luoda Googlen yrityssivu, mikä täydentää hakujen informaatiota, sekä luoda yrityksen sijainti Googlen karttapalveluun. Jo näillä päästään todella pitkälle.

WebArt.Fi tarjoaa korvauksetta asiakkailleen Googlen ilmaiset palvelut ja mikäli yritys ei aiemmin ole näitä käyttänyt, me luomme ne yritykselle tehostamaan diginäkyvyyttä. Samalla, mikäli Googlesta löytyy vanhoja tietoja, päivitämme tiedot oikeiksi kauttaaltaan.

Googlen AdWords -markkinointi on maksullista, mutta kilpailutilanteesta riippuen sitä kannattaa harkita ja myös AdWords -kampanjat, kuin myös kaikki muut maksulliset Some -kampanjat kuuluvat WebArt.Fi -palveluun.

”Kannattaa miettiä, jos tarjous on esimerkiksi: maksa 500 €/kk ja takaamme 200 kävijää kuukaudessa Netsivustollesi – Ihan vaan siksi, että 500 € kuukaudessa saa helposti 1000 – 1500 kävijää kuukaudessa Netsivustolle. On olennaista ymmärtää, että asiakas maksaa itse Googlen AdWords -maksut ja siitä ei tule osuutta kampanjan tekijälle, vaan työstä maksetaan vain kertakorvaus”.

Näin ollen esimerksi FaceLift + sisältyvä Google -päivitys on edullinen yrityksen digimarkkinoinnin päivityspaketti, mutta erittäin tehokas ja näkyvä yrityksen markkinoinnin kannalta.