UPS - Yrittäjä tarkasta edes tämä...

 

Otin viime syksyllä työkseni käydä läpi kaikki Hämeen yritykset digissä, joita on siis noin 5.200 kpl.

 

Nyt olen aakkosjärjestyksessä lukemassa noin 3.200 - Hiljaksiin mennään, kuten Hämeessä tapana. Kuitenkin muutama hämmästyttävä asia on mieleeni vahvistunut kaiken aikaa ja yhä voimallisemmin:

 

  • Miksi yritykset eivät päivitä tietojaan virallisiin yrityshakemistoihin (PRH, Linnan Kehitys etc) ja antavat potentiaalisten uusien asiakkaiden nähdä oletetun yrityksen osoitteella haetun netsivun sijaan ilmoituksen "UPS YHTEYTTÄ VERKKOSIVUSTOON EI SAADA"?

 

  • Miksi yritykset eivät päivitä omaa netsivustoaan, vaan siellä on uutisia tyyliin "uudet tuotteet 2018 tulleet"?.... Tässä voisi ehdottaa, että yritys piilottaisi netsivulta koko uutisosion!!!

 

  • Miksi yritykset edelleen käyttävät netsivustoillaan http -suojausta, koska Google on jo vuosia vaatinut https -suojausta ja näin http -sivustot eivät aukea asiakkaiden "läppäreihin" eli eivät voi ostaa?.... Tässähän on kyse vain "täpästä" sovelluksessa!! 

 

Jokainen netsivun vieras on tärkeä

 

Jokaisen yrittäjän, ison ja pienen, tulee ymmärtää, että Google ratkaisee, miten yritys näkyy hakutuloksissa. On myös niin, että yrityksiä haetaan erittäin paljon virallisten hakemistojen kautta eli tarkastetaan "onko elossa" ja silloin, yksi väärä linkki kertoilee, että "yritys ei ole elossa". Tämä on asia, jota jokaisen yrityksen tulisi miettiä hyvinkin tarkasti, koska virallisten hakemistojen, josta myös Google hakee tietoa, tietojen oikeellisuus on yrityksen vastuulla - Ei hakemistojen ylläpidon vastuulla!

 

Eli tarkasta PRH ja Linnan Kehitys - Jos et osaa, ota yhteyttä ja neuvomme ilmaiseksi!

 

Vikkelä & Ketterä Digitoimisto

 

WebArt.fi on vikkelä ja ketterä mainostoimisto, viestintätoimisto ja digitoimisto. Ajattelemme 

asiakkaan puolesta aina kokonaisuutta vuosikymmenen kokemuksella 24/7 tuella. 

 

Tiedämme miten

 

asiakasmäärä nousee!

 

 

WebArt.Fi Tiedotteet