Asiakaslupaus
 

"Toteutamme digimarkkinointitoiveet aikailematta

ja luomme vahvan pohjan yrityksen

markkinoinnin perustaksi 24/7"

 

Ylläpitopalvelu

Net-ylläpitopalvelu vapauttaa yrityksen toteuttamaan omaa osaamistaan ja kaikki netpäivitykset, somet & grafiikka tuotetaan yritykselle palveluna.

 

Netsivustot

Yrityksen Net-sivustot kattavasti - sovellus, graafinen- ja sisältösuunnittelu, tekstituotanto & somekanavien yhdenmukaistaminen brändiin.

 

Projektit

 

 

 

 

 

TARKKANA – KOTISIVUKONEIDEN KOROTETTU LASKUTUS!!!!

 

Digissä olemme olleet jo vuosia tietynlaisessa kulminaatiopisteessä, kun ajatellaan netsivustojen sovellusten ja kotisivustotuottajien liiketoimintaa – Uusia asiakkaita on aina vain vaikeampi löytää. Ja, tästä ongelmasta on syntynyt tilanne, että vanhoja asiakkaita tulisi laskuttaa enemmän. Kuitenkin ja pääsääntöisesti tähän ei ole perustetta, vaikka lisälaskuja vaaditaan, sillä sopimus alkujaan ei sisällä tämmöistä mahdollisuutta. Ja näitä ongelmia olemme nyt pyynnöstä eri yritysten (ei asiakkaidemme) puolesta selvittäneet useita – meillä kysymykset eivät maksa.

 

TODELLINEN ESIMERKKI ”KOTISIVUKONE ZON”

 

Esimerkkinä (perustuu todelliseen dataan) "Kotisivuyritys Zon” lähettää sähköpostin yritykselle, että ”kaistanleveys ei enää riitä”, mikä tarkoittaa, että sivustolla on sopimukseen nähden liikaa kävijöitä. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että selvittämämme ko netsivuston kävijämäärä oli n 50 vierasta kuukaudessa… Siis kaista ei riitä????

 

MITÄ ASIAKAS TEKEE?

 

Koska yleensä asiakas ei tiedä mitään ”kaistan leveydestä”, asiakas maksaa ja sen jälkeen kk-maksu on jatkossa tuplasti tai triplasti kalliimpi. Ja, kuten arvaamme, täysin turhaan. Ja, ehkäpä eteenkin yrityksille 40 € kk-maksun nostaminen 120 € kuukaudessa ei tunnu suurelta, mutta vuodessa lähes 1.000 euron lisälaskua voisi jo varmaan miettiä.

 

MIKÄ AVUKSI?

 

Jos et tiedä ja erityisesti, jos et pysty todelliseen dataan perustuvaa analyysiä tekemään, niin ole enemmän kuin kriittinen. Kysy, jos et tiedä ja kysy uudelleen, jos et ole varma & takuu varmasti säästät rahaa.

 

KYSY – KYSY - KYSY!

 

Pekka Lyly

Webart.fi
0400815111
pekka@lyly.fi

tuning

AINA EI TARVITSE TEHDÄ UUTTA NETSIVUSTOA
 

Usein voidaan toteuttaa yrityksen Diginäkyvyyden ajanmukaistaminen käyttäen vanhaa netsovellusta - Säästö on joskus tarpeen ja kuitenkin lopputulos on täysin ajanmukainen ja tyylikäs uusi ilme.

 

Yrityksen Netsivuston modernisointi kannattaa vähintäänkin tutkia, sillä usein sivustolla käytettävä sovellus on päivitettävissä aikaan ja tällöin sisältö, sekä tärkeimpänä sivupolut ja linkitykset säilyvät ehjinä. Ja näin lopputuloksena on ajanmukainen sivusto, mutta vain murto-osakustannuksella.

 

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

tuning

ads

ANALYYTTISTÄ MARKKINOINTIPALVELUA
 

Kaiken yrityksen markkinoinnin perusta on ajanmukainen netsivusto, sillä 90% uusista asiakkaista vilkaisee netistä yrityksen tietoja ennen, kuin "astuu" liikkeeseen sisään. Lisäksi tulee huolehtia Some-näkyvyydestä ja digimarkkinoinnista, kuin myös osaltaan printistä. Kaikkien osa-alueiden käyttäminen oikassa suhteessa takaa vahvan lopputuloksen.

 

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

ads

DESIGN

KAIKKI POHJAUTUU GRAAFISEEN SUUNNITTELUUN
 

Jokaisen kuvan, tekstin ja layoutin tulee parantaa yrityksen brändiä. Palvelumme perustuu aina täydelliseen graafiseen suunnitteluun ja näin esimerkiksi netsivustot ovat yksilöllisiä ja kauttaaltaan tyylikkäitä - Jokainen kuva ja teksti on juuri oikealla paikalla. Käyttämistämme kuvapalveluista ja omasta kuvapankistamme löytyy jokaiseen yritystoimintaan istuvat fiiliskuvat täydentämään yrityksen omaa kuvamaailmaa.

 

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

DESIGN

update

VISUAALISUUS & SISÄLTÖ - YLLÄPITOPALVELU
 

Sisältöylläpito vapauttaa yrityksen keskittymään omaan osaamiseensa ja yritys vain informoi päivitystarpeesta ja ylläpitopalvelu suunnittelee visuaalisen ilmeen, sekä tekstisisällön, että huolehtii oikein tehdystä digijakelusta. Erityisen tärkeää tämä on silloin, kun yrityksellä ei ole aikaa tai osaamista työstää erilaisten digisovellusten kanssa ja graafisetkin kyvyt voivat olla haasteellisia.

  

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

update

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA

Nimi
Sähköposti
Asia >>
Vapaa sana