YLLÄPITO

Net-Ylläpitopalvelu

 

Digimarkkinoinnin ydin on aktiivisuus eli eri digikanavien jatkuva ylläpitäminen ja sisällöntuotanto. Tämä on tärkeää esimerkiksi siksi, että staattista netsivustoa ei Googlen mielestä ole juuri olemassa eli Googlen sisältötarkkailu ei päivitä sisältöä yrityksestä. Ja, aivan samoin, netsivuston ylläpidon laadulla on erittäin suuri merkitys - yksi huono kuva tai toimimaton linkki pilaa tehokkaasti yrityksen brändiä.

 

Jokaisen kuvan, tekstin ja layoutin tulee parantaa yrityksen brändiä. Palvelumme perustuu aina täydelliseen graafiseen suunnitteluun ja näin esimerkiksi netsivustot ovat yksilöllisiä ja kauttaaltaan tyylikkäitä - Jokainen kuva ja teksti on juuri oikealla paikalla. Käyttämistämme kuvapalveluista ja omasta kuvapankistamme löytyy jokaiseen yritystoimintaan istuvat fiiliskuvat täydentämään yrityksen omaa kuvamaailmaa.

 

Sisältö

 

Net-Ylläpitopalvelu sisältää seuraavat palvelut:

 

- Yrityksen netsivuston täydellinen sisältöylläpito

- Kaikki sisältömuutokset kuva- ja tekstitöineen

- Graafinen suunnittelu 

- Sisältösuunnittelu

- Sivusto- ja sisältöoptimointi

- Julkaisu

- Somekanavien layoutin yhdenmukaistaminen

- Uutisoinnin/päivityksen somejaot

- Analytiikka

- Alkaen 175 € / 2 päivitystä kuukaudessa

 

Mitä asiakasyritys tekee ylläpidossa?

 

Asiakasyritys toimittaa vapaamuotoisen tekstin, ajatuksen etc suunnitellusta päivityksestä, sekä liittää mukaan omaa kuva-aineistoa, mikäli on. WebArt.Fi suunnittelee sisällön, tuottaa laadukkaan graafisen ilmeen ja julkaisee päivityksen yrityksen netsivustolla. Lisäksi WebArt.Fi jakaa päivityksen sovittuihin digikanaviin oikein tehdyillä ohjauksilla, jotta vieraiden kulku tulisi yrityksen netsivuston suuntaan.

 

Mikäli yritys ei toimita sovitussa aikajänteessä päivitysmateriaalia, pyrkii WebArt.Fi konsultoimaan yritystä, sekä lisäksi ehdottamaan aiheeseen, vuodenaikaan etc soveltuvaa päivitystä tukeakseen yrityksen toimintaa ja diginäkyvyyttä.

          

 

Strategia  Graafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

YLLÄPITO

WebArt.Fi

 

RATKAISEVA DIGIMAINOSTOIMISTO