WebArt.Fi

 

 

Ratkaiseva Mainostoimisto

 

 

Mainos kertoo tarinaa

    

Graafikon salaisuudet paljastuvat - Vilkaise ja pohdi, mitä digikuva tarkoittaa....

Kanta-Hämeen vetovoiman kehittäminen

Rakennamme Kanta-Hämeeseen voimakkaan matkailun- ja yritystoiminnan vetovoimatekijän alueen hameenlinnaan.fi - Janakkalaan.fi - forssaan.fi -- suomentiilaakso.fi - visithampton.fi - busdigi.fi - tuulos.fi etc -verkkosivustoilla, sekä näiden sivustojen synergian pohjalle.

Netsivustot

Yrityksen Net-sivustot kattavasti - sovellus-,

graafinen- ja sisältösuunnittelu, tekstituotanto & somekanavien yhdenmukaistaminen

brändiin.

 

Ylläpitopalvelut

Net-ylläpitopalvelu vapauttaa yrityksen toteuttamaan omaa osaamistaan ja kaikki netpäivitykset,

somet & grafiikka tuotetaan yritykselle

palveluna.

 

Graafinen suunnittelu

Netsivustot, suurnäytöt & videot, printit ja

banderollit - Yhdistämme yrityksen brändin

sulavasti joka mediaan.

 

Markkinointipalvelu 40K

Palvelumme on poikkeuksellinen, koska tehomarkkinointiin saa tarvittaessa 3-40K yritysosoitetta Hki-HML-Tre akselilta ja voimme välittää myös kaupat.

 

Tiilaakso.Fi

Tarjoamme ilmaiseksi alueen golfareille ja kentille Tiilaakso.Fi palvelun,joka kertoo kenttäkuulumiset, tarjoukset ja alaa sivuavat tarinat - Osta yritykselle mainos.

 

Tuulos.Fi

Rakennamme ilmaiseksi Tuulos.Fi markkinointisivustoa, jossa jokainen Tuuloksen pitäjän yritys saa näkyvyyttä ilmaiseksi - Tuo yrityksesi mukaan.

 

Projektit

 

Loistava Logokilpailu & Voita vuoden pullat! 

 

Tuulos.fi sivusto tarvitsee Tuulokselle sopivan logon. Ideoisitko, piirtäisitkö sinä sen meille? Osallistu kilpailuun ja voita vuoden lämpöiset pullat!


KILPAILUN SÄÄNNÖT

 

Kilpailun järjestää Tuulos.fi -sivusto 

Kilpailu on avoin kaikille 

Kilpailuaika päättyy 30.4.2024

 

Kilpailutöiden muoto, toimitustapa ja osoite

 

 • Kuvan tulee edustaa Tuulosta positiivisella ja iloisella tavalla - pelkkä hyvä ideakin riittää, koska piiramme voittajatyön puhtaaksi 
 • Logossa tulee olla embleemi (kuva) ja teksti tuulos.fi, joita voidaan käyttää yhdessä ja erikseen, vaaka- tai pystymuodossa 
 • Kilpailutyö voi olla käsin piirretty, luonnos tai maalattu tahi graafisella suunnitteluohjelmalla suunniteltu 
 • Kilpailulogosta tulee toimittaa raadille selkeä jpeg-, jpg- tai png-kuva - hyvä puhelimella otettu kuva riittää - toimita kuva täydessä koossa 
 • Kuvaa voidaan hyödyntää myös suunnittelun pohjana ja kaikissa tapauksissa kuva piirretään puhtaaksi ammattigraafikon toimesta 
 • Logon tulee toimia sähköisessä ja painetussa ympäristössä, sekä esimerkiksi sosiaalisen median kuvana 
 • Työ voi olla värillinen tai mustavalkoinen 
 • Osallistua voi useammalla kilpailutyöllä

 

Kilpailutöiden lähetysosoite

 

Kilpailutöiden lähetysosoite on maria@webart.fi ja sähköpostissa kilpailukuvan lisäksi tulee olla lähettäjän nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

 

Logon käyttötarkoitus ja esittämisympäristöt

 

Logoa käytetään Tuulos.fi -kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa, lehti-ilmoituksissa, muussa sähköisessä ja printtiviestinnässä ja muissa mahdollisissa tuotteissa kuten T-paidoissa, mukeissa ja muissa mainoslahjoissa.  

 

Kilpailun aikana julkaistaan kaikki logoehdotukset ilman suunnittelijan nimeä tuulos.fi -sivustolla kisagalleriassa, jota täydennetään kulloinkin saapuneilla kilpailuehdotuksilla. 

 

Tekijänoikeus

 

Logoehdotuksen tulee olla kilpailuun osallistuvan itsensä suunnittelema. Osallistuja vastaa siitä, että hänen lähettämänsä logo ei loukkaa muiden tekijänoikeuksia ja, että hänellä on täydet oikeudet tunnuksen käyttämiseen logokilpailutyönä.

 

Voittajatyön tekijä sitoutuu siirtämään kaikki tekijänoikeudet, sisältäen oikeudet mahdollisiin muutoksiin, ilman erillistä korvausta. Muiden kilpailuun osallistuneiden logoehdotusten tekijänoikeus säilyy tekijöillä. Voittajalla ei ole oikeutta luovuttaa kilpailuun lähetettyjen kuvien ja piirroksien oikeuksia kolmansille osapuolille.   

 

Kilpailun voittajalla on oikeus käyttää tietoa logokilpailun voitosta ja voittajatyötä referenssinä.

 

Kilpailutöiden käsittely

 

Tuomaristo valitsee kilpailutöistä 3 – 5 logoa loppukilpailuun. Tuomaristona toimii arvoisa Tuuloslainen raati. 
Voittajatyö valitaan 15.5.2024 mennessä. Valittu logo ja halutessaan voittajan nimi tai nimimerkki julkaistaan tämän jälkeen Tuulos.fi:n sosiaalisen median kanavilla sekä kotisivuilla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

 

Voittajatyön lunastaminen ja käyttöönotto

 

Voittaja luovuttaa kaikki kilpailukuvaan liittyvät tekijänoikeudet ilman eri korvausta. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden olla ottamatta käyttöön voittanutta ehdotusta tai ottaa se käyttöön muokattuna osin tai kokonaan.

 

Osallistumisoikeuden rajaus

 

Kuvapankkikuvalla osallistuminen kilpailuun ei ole mahdollista.

 

Palkinnot

 

Kilpailun voittaja saa suurta mainetta ja kunniaa, sekä uunilämpöiset VUODEN PULLAT TUULOSRIEVÄSTÄ ! Kilpailun voittaja saa hakea pullapitkon kerran viikossa 1.6.2023 - 31.5.2025 Tuulosrievästä. 

 

- tuulos.fi -

 

LUE LISÄÄ

 

Suomentiilaakso.fi - Tuulos.fi - Busdigi.fi - Webart.fi

 

PALVELUN TUOTTAA WEBART.FI

 

 

 

 

 

     

UUDET NETSIVUSTOT MUTTA AINA EI TARVITSE ALOITTAA ALUSTA
 

Toteutamme vain uniikkeja netsivustoja asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kohtuu hinnalla. Toteutukseen kuuluu aina graafinen suunnittelu, asemointi ja sisällön tuotanto asiakkaan materiaalista, kuin myös tarkka analytiikka ja mahdollisesti sisältöylläpito.

 

Aina ei kuitenkaan tarvitse aloittaa täysin alusta, sillä usein voidaan toteuttaa yrityksen Diginäkyvyyden ajanmukaistaminen käyttäen vanhaa netsovellusta - Säästö on joskus tarpeen ja kuitenkin lopputulos on täysin ajanmukainen ja tyylikäs uusi ilme.

 

Olipa ratkaisu sitten täysin uusi uniikki yrityssivusto, niin yrityksen Netsivuston modernisointi kannattaa vähintäänkin tutkia, sillä usein sivustolla käytettävä sovellus on päivitettävissä aikaan ja tällöin sisältö, sekä tärkeimpänä sivupolut ja linkitykset säilyvät ehjinä. Ja näin lopputuloksena on ajanmukainen sivusto, mutta vain murto-osakustannuksella.

 

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

ANALYYTTISTÄ MARKKINOINTIPALVELUA
 

Kaiken yrityksen markkinoinnin perusta on ajanmukainen netsivusto, sillä 90% uusista asiakkaista vilkaisee netistä yrityksen tietoja ennen, kuin "astuu" liikkeeseen sisään. Lisäksi tulee huolehtia Some-näkyvyydestä ja digimarkkinoinnista, kuin myös osaltaan printistä. Kaikkien osa-alueiden käyttäminen oikassa suhteessa takaa vahvan lopputuloksen.

 


3K-Uutiskirje Hämeenlinna tai 20K-Uutiskirje +100km

 

Uutiskirje on yksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa asiakkaat, mutta yrityksille ongelmallinen osoitteistojen, graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon osalta oikein tehtyä sometusta unohtamatta. Tarjoamme nyt yritykselle täysin oman uutiskirjeen Hämeenlinnaan ja mukana on 3.000 tarkistettua Hämeenlinnan yritysosoitetta & uutiskirje tietenkin "Avaimet käteen". Tai voimme lähettää yli 20.000 uutiskirjettä, jossa mukana Hämeenlinna + 20K yritystä noin 100 km:n etäisyydeltä.

 

3K-Uutiskirje sisältää:

 

 • Omat lähetys- ja vastaanotto-osoitteet
 • Osoitteistona 3.000 Hämeenlinnan yritysosoitetta tai 20.000 +100km osoitetta (puhdistettu 2022)
  • Avausvaste keskimäärin 30% eli noin 1.000 tai 6.000
 • Graafinen suunnittelu ja tekstituotanto
 • Tuotebannerit ja linkitykset
 • Somejakelun avoimiin ryhmiin n 30.000 seuraajaa
 • Somelinkit yrityksen netsivustolle
 • Tarkka analytiikka
 • Avaajista liidilistaus

 

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

KAIKKI POHJAUTUU GRAAFISEEN SUUNNITTELUUN
 

Jokaisen kuvan, tekstin ja layoutin tulee parantaa yrityksen brändiä. Palvelumme perustuu aina täydelliseen graafiseen suunnitteluun ja näin esimerkiksi netsivustot ovat yksilöllisiä ja kauttaaltaan tyylikkäitä - Jokainen kuva ja teksti on juuri oikealla paikalla. Käyttämistämme kuvapalveluista ja omasta kuvapankistamme löytyy jokaiseen yritystoimintaan istuvat fiiliskuvat täydentämään yrityksen omaa kuvamaailmaa.

 

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

VISUAALISUUS & SISÄLTÖ - YLLÄPITOPALVELU
 

Sisältöylläpito vapauttaa yrityksen keskittymään omaan osaamiseensa ja yritys vain informoi päivitystarpeesta ja ylläpitopalvelu suunnittelee visuaalisen ilmeen, sekä tekstisisällön, että huolehtii oikein tehdystä digijakelusta. Erityisen tärkeää tämä on silloin, kun yrityksellä ei ole aikaa tai osaamista työstää erilaisten digisovellusten kanssa ja graafisetkin kyvyt voivat olla haasteellisia.

  

 

Strategia  Grafiikka  Sovellustyö  Verkkosuunnittelu  Some  Asiakastuki 24/7

 

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA

Nimi *
Sähköposti *
Asia >> *
Vapaa sana *