Miksi yrityksen kotisivujen kävijämäärä laskee?

 

Digin käyttö muuttuu kaiken aikaa ja myös ohjelmat, millä palveluja käytetään. Monin kerroin on tullut selkeästi esiin, että yrittäjät ovat ihmeissään, miksi näin – Vaikka kaikki päivitykset tehdään kuten ennenkin?!?! Syyttävä sormi löytää helposti kohteen eli Google.

 

Google kehittää jatkuvasti hakupalveluitaan ja viimevuosina hakujen selkeyttä on parannettu merkittävästi. Tämä tarkoittaa sitä, että Google esittää eri hakusanoille valmiita hakuja, kuvia ja enemmän sisältöä, sekä jopa hintavertailuja. Siksipä tämän päivän "digivieraan" ei enää tarvitse siirtyä yrityksen omalle kotisivulle, vaan ostopäätös tehdään suoraan Googlen hakusivulta – Ehkäpä muutaman vaihtoehdon väliltä. Ja jo nyt tämä toimintatapa on yli 65% käyttäjien toiminnasta eli vain noin 35% käyttäjistä siirtyvät yrityksen kotisivulle entisen 100% sijaan.

 

Tämä on erityisen tärkeää yrityksen kotisivujen sisältöpäivityksessä ja tulee huomata, että tämä merkittävä ongelma on mahdollisuus ohittaa – Siis palata lähemmäs vanhoja klikkejä ja olla mukana Googlen hakusivulla kaupankäynnissä. Ja vastaus on tarkka optimointi. Optimoinnti tulee siis tehdä jokaisen kotisivun päivityksen yhteydessä eli määritellään se, mitä Googlen hakukentissä lukee tai näkyy ja jos miettii optimoinnin sisällön myyväksi, tulosta alkaa varsin nopeasti syntyä.

 

Huolehditaan siis tyylikkäistä kuvista ja myyvistä teksteistä, jotka yleensä ovatkin erilaisia kuin itse kotisivun päivityksen sisältö eli luodaan Googlen hakutuloksiin mielenkiintoa niillä parametreilla, joista Google "tykkää".

 

Tutustu ylläpitopalveluumme ja teemme kaiken puolestasi>>

Vikkelä & Ketterä Digitoimisto

 

WebArt.fi on vikkelä ja ketterä mainostoimisto, viestintätoimisto ja digitoimisto. Ajattelemme 

asiakkaan puolesta aina kokonaisuutta vuosikymmenen kokemuksella 24/7 tuella. 

 

Tiedämme miten

 

asiakasmäärä nousee!

 

 

WebArt.Fi Tiedotteet